Chateau Beaucharmoy

winter op Chateau Beaucharmoy

Een romantische jaarwisseling in middeleeuwse omgeving

Rust en romantiek

kerst op Chateau Beaucharmoy

Tijdens de donkere dagen rond de Kerst en de Jaarwisseling verlangen velen onder ons ernaar om er even tussenuit te gaan. Wat is er dan fijner om een plekje te vinden waar u even tot rust kunt komen van alle drukte, of juist een plekje waar u met vrienden of familie een heerlijke tijd kunt doorbrengen. De gîte van Chateau Beaucharmoy leent zich hier bij uitstek voor. Overdag prachtige boswandelingen maken en dan 's middags en 's avonds lekker samen bij kaarslicht rond de knapperende houtkachels, wie wil dat nou niet? Als u dan ook nog het geluk heeft dat er sneeuw ligt, dan is het natuurlijk helemaal feest.

De vakantiewoning is tijdens kerst en de jaarwisseling geopend, t.w. van 19 december 2015 tot 2 januari 2016. Een verlenging van enkele dagen ervoor tot enkele dagen erna is mogelijk. Er kunnen tot 8 personen in verblijven. De prijs voor deze week is € 1600,-. Verlenging € 150,- per nacht. Buiten deze twee weken zijn de gebruikelijke tarieven van toepassing die onder het tabje tarieven zijn gepubliceerd.

De prijzen zijn inclusief stookkosten, elektriciteit, water.

Eindschoonmaak € 90,-. Borgsom bij aankomst € 500,-.

Huisdieren niet toegestaan. Roken niet toegestaan.

kerst kerst

Zo mooi, zo pittoresk, zo stil....

huis paardrijden in de omgeveving van beaucharmoy overnachten in beaucharmoy beaucharmoy met bloesem beaucharmoy met bloesem 2 omgeving beaucharmoy

© tekst en foto's www.chateaubeaucharmoy.com