Chateau Beaucharmoy

de omgeving van Chateau Beaucharmoy

Een groene en bijzonder mooie omgeving

Rust, ruimte, stilte...

amazones wijngaard overzicht wijngaard

De omgeving wordt gekenmerkt door heuvels en bossen. U kunt hier eindeloos wandelen, fietsen, zwemmen in natuurwater, vissen, wild spotten, etc. Maar ook als u houdt van cultuur, lekker uit eten, snuffelen op één van de vele brocantes, of u wilt zich heerlijk laten verwennen in de thermale baden van Vittel of Bourbonne-les-Bains..., er zijn tal van mogelijkheden om volop te genieten van uw vakantie.

Bourbonne-les-Bains - het dichtst bijzijnde plaatsje met meerdere supermarkten, postkantoor, manege, minigolfbaan, tennisbaan, zwembad, etc. - ligt op slechts enkele kilometers afstand.

Stadjes en steden in de omgeving

langres

Voor wie graag steden bezoekt kan onder meer naar Langres, een vestingstad met eeuwenoude vestingwallen rondom het stadje welke u in zijn geheel kunt rondwandelen.

Voor wie even wat verder wil rijden zijn zowel Nancy (linksonder) als Dijon (rechtsonder) een aanrader. Levendige steden met prachtige historische gebouwen, musea, culturele activiteiten en natuurlijk terrasjes.

In de gîte ligt een map met uitgebreide documentatie over al deze en nog veel meer beziens­waardigheden en activiteiten.

huis paardrijden in de omgeveving van beaucharmoy overnachten in beaucharmoy beaucharmoy met bloesem beaucharmoy met bloesem 2 omgeving beaucharmoy

© tekst en foto's www.chateaubeaucharmoy.com