Chateau Beaucharmoy

chambre d'hote van Chateau Beaucharmoy

De chambre d'hôte

Chateau Beaucharmoy ligt op slechts 15 minuten van de Autoroute du soleil, afslag 8 Montigny-le-Roi (vlakbij Langres), halverwege het zuiden van Frankrijk. Ideaal op doorreis of om uw vakantie te beginnen of af te ronden. Eenmaal van de grote weg af voelt u de rust van dit prachtige gebied. Niet voor niets is onze vallei opgenomen in het Natura 2000 project.

In het oudste gedeelte van Chateau Beaucharmoy bieden wij de mogelijkheid van Bed & Breakfast. Onze chambre d'hôte , 'chambre du chatelain' genaamd, is gelegen op de eerste etage en beschikt over een hemelbed met comfortable bedden. De bijbehorende privé badkamer ligt er tegenover en beschikt over een bad met douchegelegenheid, wastafel en toilet. Onze wifi is in het gehele gebouw goed toegankelijk. 's Morgens serveren wij tussen 8.30 en 10.30 uur het ontbijt. De prijs van de kamer is € 90 per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt.

Dineren

Uitsluitend op reservering kunt u gebruik maken van onze table d'hôte service. U gebruikt dan samen met ons - en eventueel andere gasten - het diner, bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht, kaasgang, nagerecht en koffie. De prijs is 37,50 euro per persoon. Op tafel staan kannen met water. Overige drankjes worden apart in rekening gebracht. Wij serveren de maaltijd rond 19.30 uur.

Op de dag van aankomst kunt u inchecken tussen 17.00 uur en 21.30 uur.

Roken is in het gehele gebouw niet toegestaan.

huis paardrijden in de omgeveving van beaucharmoy overnachten in beaucharmoy beaucharmoy met bloesem beaucharmoy met bloesem 2 omgeving beaucharmoy

© tekst en foto's www.chateaubeaucharmoy.com