Chateau Beaucharmoy

de omgeving van Chateau Beaucharmoy

Services

Méér dan alleen een verblijf

gedekte tafel

Omdat uw vakantie niet alleen bestaat uit een prettig onderkomen, bieden wij u onder meer de service van table d'hôte. U bent dan onze gast in onze privé vertrekken waar wij u een uitgebreide en smakelijke maaltijd serveren. Deze bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht, kaasgang, dessert en koffie.

Daarnaast kunnen wij een bijzondere wijnexcursie organiseren, waar u de wijngaarden bezoekt en u uitleg krijgt over de plaatselijke eeuwen oude wijncultuur. Aansluitend wordt u in de kelders onthaald (waartoe u normaal gesproken geen toegang heeft) en kunt u de wijnen proeven. Ook krijgt u een huisgemaakte cake geserveerd. pelletier Deze wijnmakerij maakt bovendien zeer bijzondere wijnen van goede kwaliteit die geïnspireerd zijn op middeleeuwse recepten.

De thermale baden van het kuuroorden van Vittel en Bourbonne-les-Bains bieden u de mogelijkheid om u heerlijk te laten verwennen met massages, modderbehandelingen, sauna, speciale douches, etc. Wij informeren u er graag over.

huis paardrijden in de omgeveving van beaucharmoy overnachten in beaucharmoy beaucharmoy met bloesem beaucharmoy met bloesem 2 omgeving beaucharmoy

© tekst en foto's www.chateaubeaucharmoy.com